lauantai 12. tammikuuta 2008

Mitä odotan vuodelta 2008?

Vuotta on kulunut jo toista viikkoa, ja nyt olisikin ehkä hyvä listata muutamia asioita joita itse henkilökohtaisesti odotan tältä kuluvalta vuodelta eniten. Asiat on pieniä ja suuria, haaveita ja toiveita. Tässä siis minun käsitykseni siitä, miten vuosi 2008 olisi parasta viettää.

Vuoden odotetuin tapahtuma: Provinssirock

Provinssirock viettää kesällä 30. syntymäpäiväänsä. Näistä kekkereistä voi odottaa siis mitä tahansa. Pieni määrä ennakkolippuja ensi kesän festareille tuli myyntiin jo viime vuoden puolella edellisvuoden lipun hinnalla. Tämän voi kuvitella kielivän jonkinlaisesta lipun hinnan noususta, mikä taas voisi kieliä paremmista esiintyjistä. Niin tai näin, minä ainakin odotan tältä tapahtumalta paljon. Provinssi on myös yksi parhaista tavoista aloittaa virallisesti kesä.

Vuoden halutuin ulkomaalainen yhtye Suomeen: The White Stripes

Viime vuosi todisti vihdoin, että kovan luokan bändejä on mahdollista saada Suomeenkin. En vielä muutama vuosi sitten olisi voinut kuvitellakaan näkeväni kaksi suurinta suosikkiani livenä Suomessa ensimmäistä kertaa alle kuukauden välein. Näin viime vuonna yhteensä viisi areenakonserttia, kun edellisvuosina moisia tuli nähtyä maksimissaan kerran joka toinen vuosi. Loistava konserttivuosi siis.
Tämä kaksikko rokkaili sydämeeni jo aikapäiviä sitten. Muutama kesä sitten The White Stripes vieraili Tallinnassa, mutta Suomen kamaralle heitä ei ole vielä koskaan saatu. Ehkä vuosi 2008 tuo heidät vihdoin tänne?

Vuoden odotetuin keikkatauon päättyminen: PMMP

Viime vuoden elokuussa PMMP:n tytöt yhtyeineen jäivät ansaitulle keikkatauolle Helsingin Juhlaviikoilla esitetyn hienon konsertin päätteeksi. Yhtyeen tytöt jäivät molemmat äitiyslomalle. Mira synnytti äskettäin esikoisensa ja Paulan vauvan laskettu aika on myöhemmin keväällä.
Yhtyeen fanit varmaasti kaipailevat tyttöjä lavalla jo nyt, mutta luultavammin keikkatauon voisi olettaa päättyvän aikaisintaan kesällä. Minä ainakin henkilökohtaisesti toivoisin näkeväni nämä tytöt kesän festareilla. Olisi hienoa päästä todistamaan PMMP:n lastanlaululyven "Puuhevosen" liveversioita.

Vuoden odotetuin elokuva: Sex And The City: The Movie

Tarvitseeko tätä edes sanoa? Varmasti jokainen tätä sarjaa seurannut ihminen odottaa kyseistä elokuvaa kuin kuuta nousevaa. Harva elokuva saa kotimaisetkin iltapäivälehdet julkaisemaan jokaisen elokuvan kuvauksista napatun kuvan omilla verkkosivuillaan. Tämä on myös se elokuva, joka tulee vaikuttamaan tämän vuoden muoti-ilmiöihin.

Vuoden muoti-ilmiö: Marimekkoa H&M:ssä

Marimekko on viime vuosina kansainvälistynyt huimaa vauhtia. Uusin aluevaltaus on yhteistyö Hennes&Mauritzin kanssa. Tänä vuonna Marimekkoa voi siis ostaa H&M:n liikkeistä. Tämä on nähtävä.

Kuvat voi nähdä täällä

Ei kommentteja: