tiistai 29. tammikuuta 2008

H&M ja muusikot yhdessä AIDSia vastaan


Miten yhdistää muoti, musiikki ja hyväntekeväisyys? Helposti, jos H&M:n uusinta kampanjaa katselee. Torstaina 31.1.2008 se viimeistään nähdään: Fashion Against Aids.

Fashion Against Aids -kampanjan takana on hollantilaisen Ninette Murkin vuonna 2001 perustama säätiö Beauty Without Ivory. Kampanjan ideana on koota kasa eri taidealojen suuruksia suunnittelemaan vaatteita, joiden myynnistä luovutetaan puolet belgialaiselle trooppisen lääketieteen instituutille.

Nyt H&M on lähtenyt mukaan hyväntekoon. Suunnittelijoiksi on pestattu muun muassa Rihanna, Timbaland, Scissor Sisters, Good Charlotte ja My Chemical Romance. Jokainen on suunnitellut yhden tai useamman t-paidan, topin tai hupparin kampanjaa varten. Vaatteet tulevat myyntiin H&M:n kautta, ja niiden tuotosta lahjoitetaan 25 prosenttia aidsin vastaiseen työhön.

Kampajan vaatteet eivät ole hinnalla pilattuja, ja löysimme Sankarin kanssa omat suosikkimme vaatteiden joukosta nopeasti. Rufus Wainwrightin suunnittelema tanktoppi oli molempien mieleen. Sääli ettei kyseisestä paidasta ole lainkaan miesten versiota. Myös Chicks on Speedin tanktoppi miellytti.

Lupaan tarjota päiväkahvit sille, joka kulkee rohkeasti kadulla USE A CONDOM -paita päälle. Nyt kannattaa provosoitua hyvän asian puolesta :)

Kuvassa Jade Jaggerin ja Katharine Hamnetin suunnittelemat paidat


Kuvat täältä

2 kommenttia:

street casual kirjoitti...

Mä huomasin noi paidat H&M:n sivuilla pari viikkoa sitten. Itse aion ostaa jonkun paidan, oli hienoja, mutta epäilen kovasti sitä onko kyseiset artistit suunnitelleet paidat alusta loppuun.

Sofi kirjoitti...

Voihan tuo olla hyvinkin mahdollista. Varmaan aika harvoilla on kuitenkin kyky suunnitella ja luonnostella vaatteita, mutta ehkä tärkeintä on kuitekin se, että tällaiset isot nimet ovat antaneet kasvonsa tällaiselle kampanjalle.