torstai 10. tammikuuta 2008

Blackwellin lista

Nyt ne on taas valittu: huonoiten pukeutuvat julkkikset. Mr. Blackwell julkaisee vuosittain oman näkemyksensä asiasta, ja tässä tulee tämän vuoden kolmen kärki.

1. Victoria Beckham


Tätä naista varmasti joko ihaillaan tai vihataan. On hauska huomata miten niin monille tärkeä muoti-ikoni komeilee tänä vuonna huonoiten pukeutuvien julkkisten listan kärkisijalla. Victoria on jo Spice Girls-aikoinaan ollut tunnettu lähinnä tyylistään, kovin kaksisena laulajana häntä kun ei voi pitää.

2. Amy Winehouse


God, she's a mess. Tätä Britannian omaa Britneytä ei voi syyttää ainakaan persoonattomuudesta. Ylivahva meikki ja kirkkaan kiljuvat vaatteet ovat Winehousen tavaramerkki siinä missä hänen sekoilunsakin. Käytöksellään ja vahvalla ulkonäöllään hän on varmasti jäänyt monille mieleen. Itse olen sitä mieltä, että Amyn persoonallinen ulkonäkö on jopa kääntynyt hänen edukseen.

3. Mary-Kate Olsen


Taas yksi muoti-ikoni. Itse en henkilökohtaisesti pysty erottamaan näitä teinitähtisisaruksia toisistaan, mutta selvästi jotkut osaavat.

Kymmenen kärjen voi tarkastaa täältä

Mutta missä on tämä neitokainen? Minä ehdottomasti kaipaan häntä tälle listalle.

2 kommenttia:

Kirjakauris kirjoitti...

Kyllähän Britney listalle olisi joutanut, mutta listan laatija itse perusteli poisjättämistä seuraavasti: "For those of you who were expecting to see Britney’s name adorn the 2007 list, I felt that it was inappropriate at this time to make comment, when her personal life is in such upheaval. I hope 2008 is a better year for her." Mistä olen kyllä samaa mieltä, sen verran sekopäinen on naisesta tullut.

Sofi kirjoitti...

Sinänsä vähän hassua kuitenkin listata Wihehouse, sillä senkin naisen meno on ollut kyllä varsin sekopäistä.
Tosin hänen henkilökohtaiset ongelmansa eivät ehkä heijastu samalla tavalla hänen ulkonäköönsä, kuten Briitun tapauksessa on käynyt.
Kiitos kuitenkin selvennyksestä.