perjantai 1. helmikuuta 2008

Green shirt for stop global warning


Oletko huolestunut ilmastonmuutoksesta ja sen seurauksista? Et varmasti ole yksin. Huomenna jokainen, joka tuntee huolta maapallomme tulevaisuudesta, voi vetää sen merkiksi päällensä vihreän paidan. Huomenna, helmikuun ensimmäisenä, vietetään Green shirt for stop global warning -päivää. Päivän idea on nimensä kaltainen. Pukeudu vihreään paitaan.

Minä ajattelin huomenna pukeutua vihreään t-paitaan. Vaikka vihreä t-paita tuskin maailmaa pelastaakaan, on idea varsin hauska ja yksinkertainen. Onpahan ainakin juteltavaa muiden vihreäpaitaisten kanssa.

Ensi yönä Suomen aikaan alkaa Lost -tv-sarjan neljännen tuotantokauden jaksot rapakon takana. Minä olen seurannut sarjaa USA:n tahtiin, joten olen ehtinyt odotella kyseisiä uusia jaksoja jo jonkin tovin. Täytyy myöntää, että todennäköisesti kyseinen kauden aloitusjakso kuuluu perjantai-illan ohjelmistoon mitä suurimmalla todennäköisyydellä.

On tässä vielä yksi syy odottaa helmikuun ensimmäistä; huomenna päättyy herkkulakkoni! Arvatkaa mitä on eväänäni Lost -illassani. Suklaata, tottakai!

Kuva

Ei kommentteja: