perjantai 8. helmikuuta 2008

Top 5 koukuttavimmat tv-sarjat

Pahoittelen hiljaiseloa. Koulu pitää minut tällä hetkellä kiireisenä, ja vähän vapaa-aikani vietän sohvalla dvd-boksien seurassa. Ajattelinkin muutaman koukuttavan tv-sarjan innoittamana esitellä teille tämän hetken suosikkini. Nämä ovat syy sille, miksi blogimme on päivittynyt kuluneen parin viikon aikana harvakseen.

1. Greyn Anatomia


Pakko tunnustaa, olemme alkaneet seurata Greyn Anatomiaa vasta hiljattain. Sain ensimmäisen tuotantokauden joululahjaksi Sankarilta, ja se oli menoa. Ensimmäinen kausi kahlattiin läpi viikossa. Tällä viikolla posti toi toisen tuotantokauden ensimmäisen osa. Ensimmäinen diski oli katsottu hetkessä.
Vastaavanlaista koukuttumista en ole kokenut hetkeen. Henkilöt, juonikuviot ja näyttelijät ovat vain niin hyviä, ettei tätä sarjaa voi lakata katsomasta. Miksi, oi miksi, en aikani tajunnut alkaa seurata tätä Neloselta?

2. LOST


Niinpä niin, Lost. Tämä on yksi tv-historian koukuttavimmista sarjoista, joka on jaksanut pitää minun mielenkiintoni yllä kolmen kauden läpi. Odotin neljättä kautta, kuin kuuta nousevaa, enkä voi sanoa pettyneeni sen avausjaksoon.
Moni pitää tätä sarjaa aivan liian sekavana sen herättämien kysymyksien vuoksi. Jatkuvasti tulee jotakin uutta ja ihmeellistä, eikä vanhojakaan ihmeellisyyksiä edes ehditä selittämään. Minua tämä seikka ei ole häirinnyt.
Tämä sarja on täynnä upeita henkilöhahmoja hienoine näyttelijöineen. Jotkut henkilöhahmoista saavat minut näkemään punaista (Jack), kun toisten ilmestyminen ruutuun on kuin päivän pelastus (Sawyer, Locke, Hurley).
Odotan aina jokaista jaksoa innolla.

3. Täydelliset naiset


Tämä on sarja, jota seuraan ihan tv:stä Nelosen tahtiin. Rakastuin sarjaan heti toisesta jaksosta alkaen (ensimmäisen jakson onnistuin missaamaan). Jos olen aiempien sarjojen kohdalla kehunut roolihahmoja ja näyttelijöitä, niin tämän sarjan kohdalla heitä on kehuttava vielä hieman enemmän. Tämä sarja on maanantai-iltojeni pelastus täynnä ihanaa komiikkaa ja draamaa.
Tajusin muuten vasta kuvaa katsoessani, ettei maanantaina 4.2. nähdyssä jaksossa esiintynyt Breetä ollenkaan.

4. House


Kolme sanaa: Tohtori Gregory House. Tv-historian hienoin, hauskin, kiehtovin ja viihdyttävin hahmo. Hugh Laurien roolityö Housena on upeaa! Laurie on Housena juuri niin kyyninen ja sarkastinen, kuin House vain voi olla. Ripaus kyynisyyttä lisää ja koko hahmo olisi pilalla.
Tätä seuraamme myös tv:stä Mtv3:sen tahtiin. Jos Täydelliset naiset pelastaa maanantain, on House torstain ehdoton tähti. Maanantai ja torstai ovatkin ainoat päivät, jolloin tv kannattaa avata.

5. Muodon vuoksi


Tämän sarjan uusimpia tuotantokausia on Suomessa saatu odotella vähän turhankin kauan. Muistin virkistämiseksi aloitimme katsomaan sarjaa alusta jonkin aika sitten. Tällä hetkellä nautimme toisesta tuotantokaudesta, sillä posti toi boksin muutama viikko sitten. Vaikka tämä sarja saa välillä minut voimaan pahoin, on se silti erinomainen. Huomaan, että olemme tykästyneet erityiseti lääkärisarjoihin. Jokainen näistä on kuitenkin tyyliltään hyvin erilainen. Tässä sarjassa on juoni kohdallaan. Alati vaihtuvat asiakkaat, ja tohtoreiden omat suhdekuviot ovat mielenkiintoisia ja koskettavia. Välillä inhorealistiset leikkauskohdat saavat miettimään mikä tässä yhteiskunnassa on oikein vialla.


Seuraamme toki muitakin tv-sarjoja, mutta nämä viisi sarjaa ansaitsevat paikkansa viiden parhaimman joukossa. Sankari seuraa näiden lisäksi muun muassa Pakoa, minun pakkomielteeni lienee Americas Next Top Model. Oodtankin suomalaista versiota kauhunsekaisin tuntein. Mistä löytyy Suomen Tyra, entä J Alexander?

Kuvat löytyvät täältä ja täältä

EDIT//
Meinasin unohtaa kokonaan yhden kaikista parhaimman:
Rimakauhua ja rakkautta


Noloa, tämähän meinasin mennä pelkästään jenkkien kehumiseksi.

Kuva

Ei kommentteja: