torstai 20. maaliskuuta 2008

Uusi ihastus


Esittelen teille nyt uusimman löytöni. Olen aiemmin tässä postauksessani kertonut pitäväni enemmän tytöistä, mutta tällä kertaa uusi ihastukseni on mies. Hänen nimensä on David Fonseca.

Esimmäisen kerran törmäsin kyseiseen mieheen taannoisella Lissabonin matkallamme, jossa hotellin tv:stä katselimme eri musiikkikanavia. David Fonseca jäi mieleen lähinnä todella erikoisesta ja hämärästä musiikkivideostaan. En kuitenkaan kiinnittänyt herraan sen suurempaa huomiota, kunnes viime maanantaina katsellessamme Californicationsin ensimmäistä jaksoa, juurikin hämärällä musiikkivideolla soinut biisi rupesi soimaan sarjan viime sekunneilla. Sarjassa soinut versio oli toki aito ja alkuperäinen Elton Johnin levytys, mutta itselleni se toi mieleen musiikkikanavan oudon videon.

Pienellä googletuksella selvisi miehen nimi sekä kotimaa. Hitto, mieshän on kotoisin Portugalista, ei siis ihme että video pyöri tv:ssä useampaankin otteeseen.

Viime päivät olen kuunnelut Davidia MySpacessa ja yrittänyt selvittää mistä saisin tilattua itselleni Davidin tuoreimman albumin. Dreams In Colour on Davidin kolmas sooloalbumi, joka ponkaisi suoraan Portugalin listaykköseksi heti ilmestyttyään. Sääli, etten tosiaan maassa olessani tajunut Davidin upeutta, sillä sieltä levyn käsiin saaminen olisi varmasti onnitunut helpommin kuin Suomessa, jossa artisti on täysin tuntematon. Päätinkin nyt tehdä oman osani, ja tehdä miestä vähän tunnetummaksi.

Kuunnelkaa, ihastukaa, vihastukaa. Kommettia saa pistää tulemaan. Mitä pidät?

Kuva

Ei kommentteja: