maanantai 26. toukokuuta 2008

Täydellinen hetki


Tänään ajellessani kotiin päin hieman kahdeksan jälkeen illalla minuun iski yllättäin todella onnellinen olo. Maa ja ilma oli kosteana, sillä illalla oli satanut ensimmäinen oikea kesäsade. Sade puhkesi sekunnissa ja kesti vain muutaman hetken. Sateen jälkeen tuoksui ihanan raikkaalle. Kesälle.
Siinä ajellessani tunsin iloa siitä, että kesä on vasta alkamassa. Kaikki hellepäivät, festarit ja muut kesän ilot ovat vasta edessä. Edessä on kolme ihanaa kesäkuukautta, ja toivottavasti lämmin syksy. En voinut olla hymyilemättä. Olo oli kuin umpirakastuneella, niin paljon kesästä pidän.

Täydellisen hetken teki vielä täydelliseksi tänään postin mukanaan tuoma The Ting Tingsin debyyttialbumi We started nothing. Albumi täynnä toinen toistansa täydellisempiä popkappaleita, jotka saavat kesäfiiliksen kymmenenkertaistumaan. En ehtinyt kuunnella albumia aivan loppuun asti, mutta olen jo nyt vakuuttunut siitä, että käsissäni on tähän mennessä tämän vuoden paras ulkomainen levy. Sitä se hyvä Tavastiankin keikka lupaili. Sääli, että levy julkaistiin vasta keikan jälkeen. Olisin varmasti saanut live-esiintymisestä enemmän irti, jos en olisi kuullut kappaleita ihan ensimmäistä kertaa Great DJ:tä lukuunottamatta.

Joten, suosittelen kaikille lämpimästi The Ting Tingsiin tutustumista. Jos pidät esimerkiksi CSS:tä sinun todellakin kannattaa hankkia tämä albumi käsiisi. Siis ihan konkreettisesti käsiisi. En suosittele laittomuuksia.

Kuva

Ei kommentteja: